За нас

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Домейнът Autoins.Bg e собственост на АУТОИНС.БГ ООД. Сайтът е отстъпен на партньорска фирма и предлага услугите на лицензиран застрахователен брокер "Брокер Инс" ООД, ЕИК 121773065  - достъп до детайлна информация, свързана със цените на различните застрахователни компании по застраховки "Гражданска отговорност" и "Каско" Целта на сайта е да съдейства при избор и заявка при различни видове автозастраховки. Сайтът съдържа специализирана информация, свързана с условията и премиите във връзка със сключването на конкретни застраховки.

 

УСЛУГИ

Autoins.Bg предлага  посредническите услуги на застрахователен брокер "Брокер Инс" ООД, който притежава удостоверение за регистрация на застрахователен брокер по чл. 160, ал. 1 от Кодекса за застраховането. Застрахователният посредник и неговите служители оказват професионално съдействие при сключване на застрахователни полици.

 

ЗАСТРАХОВКИ ОНЛАЙН

Сайтът предоставя на потребителите си възможност да сключат задължителната застраховка "Гражданска отговорност” и доброволната застраховка "Каско" директно от своя дом или от офиса. Основното предимство на сключването на застраховката "Гражданска отговорност" или "Каско" чрез Autoins.Bg е това, че през уеб пространството застраховката стъпва на много по-добра цена. Освен това, клиентите ни получават полицата си директно в дома или в офиса и я заплащат в момента на получаване направо на куриера. Доставката до адреса на получателя е безплатна. Ние доставяме полиците чрез собствени мобилни екипи или чрез куриер. Срокът за доставка е 48 часа от момента на потвърждаване на поръчката. 48 часа преди изтичане на застраховката уведомяваме клиента чрез SMS.

Условия | valid XHTML
2008-2010 © Всички права запазени