Най-ниската цена

Най-ниската цена

Ние предлагаме най-ниската цена, тъй като даваме най-голямата отстъпка. Какъв точно е механизмът: Застрахователите имат определени тарифи, които са еднакви за всички. За различните си партньори всеки застраховател прави различни отстъпки. На тези свои партньори /агенти, брокери, посредници/, които успяват да свържат застрахователите с повече клиенти, се дават естествено и по-високи отстъпки. Застрахователите не правят отстъпка на единични клиенти, а само на посредници, които им водят достатъчно клиенти, от чийто общ брой застрахователят постига някаква печалба.

Посредниците от своя страна, за да успеят да привлекат повече клиенти, предоставят на клиените си основната част от тези отстъпки, т.е. работят почти без печалба. За сметка на това обаче по този начин привличат повече клиенти. А когато посредникът привлече достатъчно клиенти, застрахователите уголемяват размера на отстъпката му. Аутоинс.Бг цели да привлече максимален брой клиенти и поради тази причина работи без да реализира печалба. Ние целим да спечелим доверието на клиентите и да затвърдим доверието, което са ни гласували застрахователите. Това за нас е инвестиция.

Методът ни на действие цели единствено намаляване разходите на клиента във връзка със сключване на застраховката. Поради тази причина не е изключено на база представените от клиента данни, да предложим още по-ниска цена от тази, която е изчислил калкулатора. При наличие на застраховка "Каско" в същата компания, ние незабавно уведомяваме клиента за размера на допълнителната отстъпка, която ще му бъде начислена.
 

Условия | valid XHTML
2008-2010 © Всички права запазени