Без разходи за клиента

Без разходи за клиента

Това, което Ви покаже калкулатора - това е, което ще заплатите. Нашите клиенти не дават нито стотинка за сключване на договора. Те заплащат сумата за полицата на куриера и тази сума е напълно идентична с цената, която клиентът е получил от калкулатора. Доставката до адреса на получателя е безплатна. Ние доставяме полиците чрез собствени мобилни екипи или чрез куриер. Срокът за доставка е 48 часа от момента на потвърждаване на поръчката. 48 часа преди изтичане на застраховката уведомяваме клиента чрез SMS.

Договорът за посредничество се сключва чрез уеб-формата за заявка, до която потребителят има достъп след извършване на калкулацията.

На базата на тази поръчка, ние изготвяме полицата и я изпращаме с наложен платеж и за наша сметка на предоставения от клиента адрес. Клиентът може да избира между различни начини на доставка, а също и времето, в което да бъде извършена доставката.

Никакви такси, надбавки и добавки не се начисляват към тази цена. Нещо повече, сключването на застрахователна полица "Гражданска отговорност" чрез нас, би излезнало по-евтино, отколкото да я поръчате на място в някой офис. Причината за това е ясна: времето е пари.

Попълването на една полица би могло да отнеме над половин час, а може и да не сте пръв на опашката. Проблемите с паркирането около случаен офис също не бива да се пренебрегват, особено в големите градове, където в повечето случаи притежаването на автомобил е свързано с разходи за паркиране и престой.

Условия | valid XHTML
2008-2010 © Всички права запазени