Експресна доставка

Експресна доставка

Ние ще доставиме поръчаните ни застрахователни полици "Гражданска отговорност" във всяко едно населено място на територията на Република България. Доставката до адреса на получателя е безплатна. Ние доставяме полиците чрез собствени мобилни екипи или чрез куриер. Срокът за доставка е 48 часа от момента на потвърждаване на поръчката. 48 часа преди изтичане на застраховката уведомяваме клиента чрез SMS.

Доставката може да бъде обикновена или експресна в зависимост от деня, в който е подадена заявката. Клиентът може да посочи куриер, който предпочита в случай, че не желае да получи полицата си от нашите екипи или "Еконт".

Когато клиентът желае специфичен вид доставка, той може по всяко време да се свърже с нас на посочените телефонни номера за да бъде определен избрания от него начин, както и да бъдат уточнени подробностите и точния час за доставка. Ние сме крайно гъвкави в това отношение и нашата цел е да постигнем максимална бързина при доставянето на полицата.

Във всички случаи клиентите ни ще заплатят това, което е показал калкулатора. В случай, че конкретния застраховател е променил тарифата си, за което нямаме получено съобшение, незабавно след узнаването, ние ще се свържем с клиента за да го уведомим.

Условия | valid XHTML
2008-2010 © Всички права запазени